dijous, 17 de setembre del 2015

¿CONEIXES ESPAIS ABANDONATS, DEGRADATS O EN DESÚS QUE ELS HI CAL UNA SEGONA OPORTUNITAT?

Si vas seguint la nostra activitat des de fa temps segur que ja coneixes el nostre VATMAP.

És un mapa en el que hem anat recopilant espais construïts que per diversos motius es troben en una situació d’abandonament, desús, degradació, deteriorament, etc. ja sigui en àmbits urbans o rústics.

 La gran majoria els hems afegit fruit del treball de camp derivat de la nostra activitat professional. No s’ha tractat simplement de recollir aquells espais amb un cert valor patrimonial, sinó que hem intentat, tal i como es deriva del concepte de VATMAP (Mapa dels espais amb Valor Afegit al Territori) de recopilar aquells que la seva rehabilitació impliqui un benefici clar, tant pel que fa als seus propietaris como a l’entorn social, patrimonial i medi ambiental que l’envolta.

Ha arribat el moment de publicar el contingut d’aquest mapa amb l’inventari actual que tenim i fem una crida a tots aquells que coneixeu espais d’aquest tipus per tal que si ho considereu interessant, pugui aparèixer en aquest mapa. Com es pot observar s’ha anotat el nom de l’espai, el municipi i la comarca, així com si estava inventariat i la seva classificació del sòl.

 
¿Ens ajudes a fer créixer aquest mapa?   ¡¡¡Necessitem de la teva col·laboració!!!

Envia’ns un mail amb una breu descripció del lloc i amb les seves coordenades a espaisvat@solucionsgeografiques.info

¿Quin és el nostre objectiu?

 Busquem fer visible una realitat que considerem transversal a molts dels nostres municipis i potser evitar la degradació d’algun d’aquest llocs que tantes històries amaguen darrera de les seves parets i murs. Us hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada